Pieten schmink bruin

Pieten schmink bruin

Wil je Pieten schmink bruin kopen om als een piet geschminkt te worden, dan komt deze aqua make-up donker bruin goed van pas. Met een vochtig sponsje of schmink... Lees meer

83752193
Binnenkort leverbaar
€7,95 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil je Pieten schmink bruin kopen om als een piet geschminkt te worden, dan komt deze aqua make-up donker bruin goed van pas. Met een vochtig sponsje of schmink kwastje kun je de schmink voor bruine piet aanbrengen en kun je met de sinterklaas optocht meelopen.

Pieten schmink bruin 

Product specificaties 

  • Category Face Paint Cake Pot
  • inhoud: 65.0 grams
  • materiaal:aqua make-up 
  • Aanbevolen leeftijd: 3 jaar en ouder

Tip tegen het uitdrogen Pieten schmink bruin

Droog na het gebruik van de pieten schmink bruin door er een tissue boven op de Aqua Pieten schmink donker bruin even neer te leggen zodat het vocht is verdwenen uit de Pieten schmink. Bewaar de donker bruine Pieten schmink droog in het handige doosje zodat het niet uitdroogt

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »