Partybril Tammy

Partybril Tammy

Deze Partybril Tammy is ideaal voor discofeesten zoals de Toppers in concert met het thema Royal night of disco. De Partybril Tammy is een grote bri... Lees meer

620008
€4,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Partybril Tammy is ideaal voor discofeesten zoals de Toppers in concert met het thema Royal night of disco. De Partybril Tammy is een grote bril met allemaal kleuren erop, wat de bril een opvallende accessoire maakt. Als jij de Partybril Tammy opzet kom jij weer een stapje dichterbij de ultieme party look volgens de Toppers dresscode.

Productspecificatie Partybril Tammy

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: Rood, blauw wit
  • Maat: one size

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Partybril Tammy kopen

Maak jij jouw toppers outfit af met een leuke accessoire waarmee jij gezien zult worden? Ga dan de Partybril Tammy kopen bij PartyCorner. Je kunt eventueel ook kijken voor meerdere bijpassende accessoires op onze webshop.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.