Panty met gekleurde botten

Panty met gekleurde botten

Sexy en mooi afkledende Panty met gekleurde botten, opvallend over de beide benen Deze zwarte panty zijn afgewerkt met een sierlijke  neon achtige kleuren. Het ... Lees meer

18988164
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Sexy en mooi afkledende Panty met gekleurde botten, opvallend over de beide benen Deze zwarte panty zijn afgewerkt met een sierlijke  neon achtige kleuren. Het broekje van deze fantasie Panty met gekleurde botten is Panty 15 denier met versterkt broek en teengedeelte met kruisje voor extra draagcomfort. Maat Maxi is voorzien van een tussenstuk voor een perfecte pasvorm. Transparante aanblik met mooie satijnglans versierd met kleurrijke botten.

Productspecificaties: Panty met gekleurde botten

  • Stof: Nylon 20 denier
  • Exstra: versterkt broekje en teengedeelte
  • Maat: One size
  • Kleur: Zwart met rode, geel en groene botten
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Panty met een apart en fantasierijk ontwerp

Een sexy Halloween panty met een zeer apart en fantasierijk ontwerp. Deze panty geven de benen een uitdagende en unieke uitstraling waarbij de aandacht geheel op jouw mooie benen zullen vallen. Uitstekend geschikt voor een thema avond of een thema feest van Halloween piraten of horror party leuk te combineren met een Halloween jurk of piraten kostuum.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.