Oogmasker Gabriella zilverkleurig

Oogmasker Gabriella zilverkleurig

Het Gabriella zilverkleurig is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker  maar door zijn prijs van dit oogmasker Gabriella zilver een uitstekende koop. let op ... Lees meer

619747
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Gabriella zilverkleurig is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker  maar door zijn prijs van dit oogmasker Gabriella zilver een uitstekende koop. let op dit oogmasker is ook nog in 3 andere kleuren bestelbaar

Gabriella masker is een goedkoop Venetiaans oogmasker met prachtige zilver kleurige details Dit zilveren gekleurde oogmasker is in zijn totale afwerking spectaculair.

Productspecificatie: Oogmasker Gabriella zilverkleurig

  • Materiaal: kunststof met zilver kleurig band
  • Kleur: zilver met details
  • Geplastificeerd karton
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

De gehele omtrek van dit zilver oogmasker is tevens met zilverkleurig sierrand afgewerkt.

De basis van het oogmasker zilver met decoratie is oogverblindend. Aan de buitenkant van het masker zijn in de vorm van sierlijke krullen typisch Italiaanse zilver kleurige details aangebracht. De gehele omtrek van dit Venetiaans masker zilver is tevens met zilverkleurig sierrand afgewerkt.

Dames Oogmasker Gabriella zilverkleurig

Het oogmasker Gabriella zilverkleurig is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Bestel bij PartyCorner dit Oogmasker Gabriella zilverkleurig ook wel Venetiaanse oogmasker Gabriëlla genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant zilveren Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen met het oogmasker Gabriella zilver.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.