Nylonkousen Nurse

Nylonkousen Nurse

De Nylonkousen nurs wit en rode kruis zwart strik vindt zijn oorsprong in de jaren ’50. De Nylon kousen voor een jarretel daarbij een broekje. Door dat de nurse... Lees meer

621525
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Nylonkousen nurs wit en rode kruis zwart strik vindt zijn oorsprong in de jaren ’50. De Nylon kousen voor een jarretel daarbij een broekje. Door dat de nurse kousen met jarretel vrijwel uit het modebeeld verdween. Is de hold up nylon kousen in de markt gekomen. Deze manier van kousen dragen is veel comfortabeler in het dragen vanaf het moment dat de hold up het modebeeld ging bepalen.

Tegenwoordig hebben de zelfbewuste jongen verpleegsters wederom de hold up nylon kousen hervonden. Mede door de vintage mode beeld wat opnieuw in de 2100 eeuw. Doordat de nylonkousen nu voorzien zijn door een comfortabeler zittende plakrand aan de bovenkant hierdoor zakt deze hold ups nylonkousen niet meer af.

Productspecificatie:Nylonkousen Nurse

  • Kleuren:wit met rood
  • Denier: 40
  • Bestelbaar in: maat one size fits most
  • Materiaal: 15% elastan, 85% polyamide
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar
  • Wasvoorschriften: handwas

Erotische hold up nylonkousen kopen

Ga jij een witte Erotische hold up nylonkousen kopen dan kun jij een keuze maken uit vele verschillende soorten en maten aan goedkope en duurdere hold ups. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de witte hold up kousen. wit is de kleur van https://www.heinpragt.com. maagdelijkheid reinheid en waarheid De hold up wit en zwart strik passen uitstekend onder een Roodkapje kostuum of onder een ander spannend jurkje.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.