Neon Tutu Oranje

Neon Tutu Oranje

Deze neon tutu oranje met een elastisch band in de maat M/L past  perfect. Met de satijnzachte tule stof op een elastische tailleband gestikt, draagt deze heerl... Lees meer

10010475
Neem contact op voor de levertijd
€9,25 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze neon tutu oranje met een elastisch band in de maat M/L past  perfect. Met de satijnzachte tule stof op een elastische tailleband gestikt, draagt deze heerlijk comfortabel. Combineer deze neon tutu oranje met neon oranje slob sokken.

Productspecificatie oranje Tutu

  • Wijd iets doorschijnend Rokje
  • Kleur: zwart band en neon oranje tutu
  • Bestelbaar in: maat M/L
  • Materiaal: 100% polyester
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Neon oranje Tutu rokje

Deze neon oranje Tutu rok is 30 cm lang en bestaat uit een drie laags tule strook, de neon oranje tule stroken gaan door het volume wijd uit staan, waardoor deze toch  wat doorzichtig is en een pettycoatachtige look heeft.

Neon tutu kopen

Wil jij een andere kleur dan de standaard kleuren tutu kopen (ook wel de petticoats genoemd), deze neon oranje tutu hebben wij nog in 2 neon kleuren. De andere neon tutu kleuren zijn geel en groen. Een leuk kleur effect krijg je als je de verschillende kleuren combinaties tutu over elkaar heen draagt. Kijk eens bij de gerelateerde producten in de site daar vind je onze standaard kleuren tutu's en combineer deze met de neon tutu.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.