Realistische masker uil kopen

Realistische masker uil kopen

Het Masker uil van foam heeft een realistische maar leuke blik en is mooi gekleurd wat dit masker één van de leukste dieren maskers maakt. kies voor dit grappig... Lees meer

58920071
Neem contact op voor de levertijd
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Masker uil van foam heeft een realistische maar leuke blik en is mooi gekleurd wat dit masker één van de leukste dieren maskers maakt. kies voor dit grappige Masker uil om jouw feest outfit compleet te maken en er leuk gekleed bij te lopen. Zo een masker is uiteraard leuk ook een feest waar het thema is dat niemand zijn gezicht toont.

Een Masker uil online kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Productinformatie: Masker uil online kopen

  • Materiaal: foam
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maat: one size fits all
  • Advies leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Type: Half masker

Goedkoop Masker uil online kopen.

Wil je dit Masker uil online kopen passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan dieren kleding en accessoires zodat jij altijd jouw perfect outfit kan samenstellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.