Luxe Hawaii ketting Rood-Wit-Blauw - Nederland

Luxe Hawaii ketting Rood-Wit-Blauw - Nederland

Deze schitterende rood-wit-blauwe Hawaï krans staat natuurlijk leuk op een tropisch feest. Maar ook tijdens een Holland evenement is het een leuke accessoire vo... Lees meer

6541732
€1,25 € 0,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze schitterende rood-wit-blauwe Hawaï krans staat natuurlijk leuk op een tropisch feest. Maar ook tijdens een Holland evenement is het een leuke accessoire voor je outfit. En wat dacht je van een tropische Koningsdag, met onze luxe Hawaii ketting Rood-Wit-Blauw geef je er zelf een tropisch tintje aan.

Luxe tropische Hawaii ketting Rood-Wit-Blauw

Een echte Tropical party kan niet zonder enkele Hawaï ingrediënten, dat geldt dus ook voor je outfit. Met deze luxe Hawaii ketting Rood-Wit-Blauw breng je jouw outfit geheel in Tropical stijl. Let's get party!

Productspecificaties

  • Materiaal: nylon
  • Kleurgebruik: Rood, Wit en Blauw
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 14 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 16 jaar en ouder
  • Dit artikel is geen speelgoed
  • Niet bij open vuur houden

Een Luxe Hawaii ketting Rood-Wit-Blauw voor een prijs van een Hawaïkrans rood-wit-blauw

De Luxe Hawaii ketting Rood-Wit-Blauw voor een prijs van een Hawaïkrans rood-wit-blauw kan vinden. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen.en waar ook de Luxe Hawaii ketting Rood-Wit-Blauw voor een prijs van een Hawaïkrans rood-wit-blauw kan vinden. Zeker de moeite waard en de koffie staat klaar! De populaire Luxe Hawaii ketting Rood-Wit-Blauw ook wel als de hawaii slinger of bloemenkrans genoemd. Afmeting van de hawaiiketting is ongeveer 1 meter. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.