Latex masker Frankenstein

Latex masker Frankenstein

Deze fantatische Latex masker Frankenstein is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Dit latex Frankenstein masker wordt doormiddel... Lees meer

12865215
Neem contact op voor de levertijd
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze fantatische Latex masker Frankenstein is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Dit latex Frankenstein masker wordt doormiddel van een elastieke band op je hoofd gehouden. Deze is ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistische latex halfmaskers met een uniek design.

Productspecificatie: Latex masker Frankenstein

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: groen
  • Aanbevolen leeftijd is 9+ en ouder

Latex masker Frankenstein

Wil jij er als zoals de filmster Frankenstein uitzien? Maar dan in de horror versie? Koop dan dit Latex masker Frankenstein en niemand zal je herkennen. Met zijn griezelige gezicht ben jij de gruwel van de avond. De groenkleurige Frankenstein valt in elke hoek op en zal zeker niet ongezien blijven!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.