Latex halfmasker Horror clown

Latex halfmasker Horror clown

Terreurclown vanuit de duisternis. Laat je keuze vallen op deze Latex halfmasker Horror clown. Met deze Horror clown word je een sinistere wezen uit de hel. De ... Lees meer

12855183
€10,50 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Terreurclown vanuit de duisternis. Laat je keuze vallen op deze Latex halfmasker Horror clown. Met deze Horror clown word je een sinistere wezen uit de hel. De gele geschminkte clown masker met de rode neus zorgt ervoor dat jij de duistere heerser van dood en verderf bent.

Productspecificatie: Latex halfmasker Horror clown

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: voornamelijk wit met geel
  • Aanbevolen leeftijd is 9+ en ouder

Horror clown masker

Deze fantatische Latex halfmasker Horror clown is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Dit clowns masker wordt doormiddel van een elastieke band op je hoofd gehouden. Deze is ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistische latex halfmaskers met een uniek design.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.