koningskroontje voor dames

koningskroontje voor dames

Laat de koning of koningin in jezelf zien met dit Koningskroontje en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Toppers feest, Koningsdag, Carnaval of ... Lees meer

64119575
€16,25 € 10,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat de koning of koningin in jezelf zien met dit Koningskroontje en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Toppers feest, Koningsdag, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Met dit Koningskroontje​ zal je geheid opvallen.

De kroon is gemaakt van goudkleurig metaal met imitatie edel stenen. Combineer dit Koningskroontje ook met leuke accessoires zoals een koningsmantel en maak jouw unieke kostuum compleet.

Productspecificatie: Koningskroontje

  • ​Kleur: Goud (zie afbeelding)
  • Maat: one size
  • Materiaal: Metaal en kunststof

Koningskroontje Voor Dames Kopen

​Voor Koningsdag is dit Koningskroontje een leuke toevoeging aan jou Koningsdag outfit. Voor bijvoorbeeld op de vrijmarkt zorg je ervoor dat jij uitblinkt met dit leuke kroontje. Bestel het Koningskroontje​​​​ online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.