Kinderkostuum Skull demon

Kinderkostuum Skull demon

Kinderkostuum Skull demon als verkleedkleding van een lugubere monnik voor kinderen bestaat uit een lang habijt, met een capuchon en een riem. De grijs getande ... Lees meer

20174078
€22,50 € 18,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kinderkostuum Skull demon als verkleedkleding van een lugubere monnik voor kinderen bestaat uit een lang habijt, met een capuchon en een riem. De grijs getande kap valt op de schouders en capuchon om het gezicht te verbergen. De grijze riem beschikt over een gesp in rubber in de vorm van een doodskop met hoorns als leuke bijpassende accessoire. Het lange zwarte monniken gewaad voor kinderen heeft lange uitlopende mouwen is gemakkelijk aan te trekken en past over je eigen kleding als er met de maat rekening wordt gehouden. De zwarte handschoenen en de schoenen worden niet meegeleverd met het product Kinderkostuum Skull demon. De verkrijgbare maten zijn tussen de leeftijden 4-6, 7-9 en 10-12.

Halloween kostuum kopen

Als jij op zoek bent naar een kostuum voor Halloween kun je bij PartyCorner terecht. Wij hebben een breed assortiment aan thema kostuums voor kinderen en volwassenen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.