Kinderkostuum Gevangene Luxe

Kinderkostuum Gevangene Luxe

Kinderkostuum Gevangene is een erg populair kinderkostuum bij de kinderen. Kinderkostuum Gevangene komt rechtstreeks uit de gevangenis met zijn zwart/wit gestre... Lees meer

623772
Neem contact op voor de levertijd
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kinderkostuum Gevangene is een erg populair kinderkostuum bij de kinderen. Kinderkostuum Gevangene komt rechtstreeks uit de gevangenis met zijn zwart/wit gestreepte pak. Kinderkostuum Gevangene leveren voor de boefjes van 7 tot 9 jaar oud. Dit boevenpak bestaat uit een cap, een shirt en een broek. De Kinderkostuum Gevangene hebben wij ook voor de volwassen boeven zodat het hele criminele gezin samen te herkennen is.

Productspecificatie:

  • Maat: leeftijd 4 tot6 jaar, 7 tot 9 jaar of 10 tot 12 jaar.
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: zwart/wit gestreepte pak
  • Bestaat uit: Cap, shirt en broek.
  • De beenkogel is los bestelbaar.

Kinderkostuum Gevangene kopen

Kinderkostuum Gevangene kopen? Dat doe je online of in onze winkel in Zaandam. Want behalve de Kinderkostuum Gevangene hebben wij nog veel kinder en volwassen kostuums in ons assortiment.

Kinderkostuum Gevangene wassen

Kinderkostuum Gevangene kun je goed blijven onderhouden door deze te wassen op de handwas met een mild reinigingsmiddel. Kinderkostuum Gevangene mag je abslouut niet in de droger stoppen, strijken en/of bleken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.