Kinder Ridderpak Sir Galahalt

Kinder Ridderpak Sir Galahalt

Dit Kinder Ridderpak Sir Galahalt is een Middeleeuwse ridder kostuum. Kinder Ridderpak Sir Galahalt bestaat uit: een hoofdstuk, een tuniek, een riem en broek. D... Lees meer

621141
€20,50 € 17,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Kinder Ridderpak Sir Galahalt is een Middeleeuwse ridder kostuum. Kinder Ridderpak Sir Galahalt bestaat uit: een hoofdstuk, een tuniek, een riem en broek. Dit Kinder Ridderpak Sir Galahalt is perfect om in de huid te kruipen van een echte Middeleeuwse ridder, zoals bij een larp festijn, carnaval of op een ander verkleedfeest.

Productspecificatie:
  • Bestaat uit: hoofdstuk, tuniek, riem en broek
  • Maat: 4-6 jaar oud, 7-9 jaar oud en 10-12 jaar oud
  • Materiaal: 100% polyester
  • Zwaard apart leverbaar

Kinder Ridderpak Sir Galahalt kopen?

Dit realistische Kinder Ridderpak Sir Galahalt is een comfortabel zittende ridder pak dat is gemaakt van een sterke kunstvezel. PartyCorner biedt ook een divers assortiment van ridderzwaarden online aan. Bekijk ook ons aanbod van ridders slingers en andere ridder party producten.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.