Kerstboom tiara

Kerstboom tiara

Deze prachtige kerstboom tiara is heel comfortabel  in het dragen. Door de 2 kammetjes past deze band goed op je haar. De band is afgezet met wit pluche, heel g... Lees meer

32646860
€4,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze prachtige kerstboom tiara is heel comfortabel  in het dragen. Door de 2 kammetjes past deze band goed op je haar. De band is afgezet met wit pluche, heel geestig, met daarop 2 versierde kerstboompjes van vilt. Kijk voor een uitgebreide collectie tiara's en haaraccessoires op PartyCorner.nl.

Toppers Kerstmis tiara

Kerstboom tiara kopen voor het jubileum concert van de Toppers, 12,5 jarig bestaan?. Ga helemaal uit je dak in een schitterende kerstoutfit van PartyCorner.nl. CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR in Ahoy. The place to be in december 2016 in christmas red en snowy white. Met deze Kerstboom tiara ben jij de ster van de avond.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.