Indianen pak vliegende adelaar

Indianen pak vliegende adelaar

Dit Indianen pak voor de heren bestaat uit een Indianen hoofdtooi, een Indianen shirt met een bijpassende broek.Dit luxe indianen kostuum is alleen leverbaar in... Lees meer

621230
€25,95 € 16,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Indianen pak voor de heren bestaat uit een Indianen hoofdtooi, een Indianen shirt met een bijpassende broek.Dit luxe indianen kostuum is alleen leverbaar in de maat M/L. Dit Indianen pak is ook als duo Indianen kleding bestelbaar in combinatie met dames Indianen kleding.

Zoek je Indianen kleding omdat je verkleed als indiaan wilt verschijnen op een Indianen feest? Of als carnavalskleding indiaan of misschien zomaar een indianen kostuum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. PartyCorner.nl heeft een ruim aanbod aan cowboys en indianen artikelen zoals, indianen accessoires, indianen kledij, indianen pruiken, en nog veel meer!

Indianen pak vliegende adelaar

productspecificaties:

  • Kleur: zie foto
  • Materiaal:100% polyester
  • Maat:M/L
  • Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

Indianen pak vliegende adelaar wordt je Echte Cherokee indiaan

De vredespijp roken of op stammenoorlog met de Apache, in dit indianen pak ben jij een echte cherokee indiaan. Een slimme, moedige en verstandige indiaan moet goed gekleed gaan in een echt indianen pak. Een groot opperhoofd maakt belangrijke beslissingen in tijden van oorlog en vrede. Als een ware stamhoofd sta jij je mannetje in dit prachtige indianen kostuum met hoofdtooi. bestel dit kostuum vliegende adelaar voor een redelijke prijs bij PartyCorner.nl

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.