Indianen kostuum Tecumseh

Indianen kostuum Tecumseh

Indianen kostuum is een super leuke Indianen outfit voor de dames is alleen leverbaar in de maat Medium. Indianen kostuum bestaat uit : een indianen hoofdtooi, ... Lees meer

621231
€30,95 € 20,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Indianen kostuum is een super leuke Indianen outfit voor de dames is alleen leverbaar in de maat Medium. Indianen kostuum bestaat uit : een indianen hoofdtooi, een indianen jurk en een bijpassend indianen riem.Het indianen jurkje is ook in combinatie met het heren kostuum verkrijgbaar als Duo kleding Indianen:bestaat uit indiaan kleding voor de man en een indianen vrouw{ Sacajawea} het is leuk om samen in Duo kleding Indianen naar het carnaval te gaan.


Indianen kostuum Tecumseh, het Westen is nog steeds wild. Het pluche lijkende jurkje met aan de mouwen en onderkant wat extra versierd is met de typische wild west franjes een drager is die sterk doet denken aan de kleur van konijnenbont. Met een ruim zittende pasvorm, als een uitvoerige ontworpen lendendoek wordt door het bijpassende riempje de taille extra benadrukt . Het indianen kostuum Tecumsehis versierd met een typisch Indiase applicatie waarvan de hoofdtooi van de zelfde kleurstelling is .De opgestikt verschillende gekleurde veren maken het  indianen kostuum compleet Ook de hoofdband met een pluche veer is kenmerkend voor de indianen. Het fladderen armen vervolmaakt de look van deze provocerende sexy indianen kostuum Tecumseh.

Is dit indianen kostuum niet naar uw wens? Geen probleem, Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid dit Indianen kostuum Tecumseh te retouren binnen 7 dagen. Uitzonderingen kunnen natuurlijk altijd gemaakt worden in overleg. Bent u opzoek naar de perfecte indianen outfit? Als carnavalskleding indiaan of gewoon verkleedkleding indiaan of als cowboys en indianen, wij hebben het allemaal!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.