Hollandse kettingen rood/wit/blauw/oranje

Hollandse kettingen rood/wit/blauw/oranje

Deze leuke Hollandse kettingen rood/wit/blauw/oranje zijn leuke accessoires om te dragen op koningsdag. Het is een simpele maar leuke oplossing als je bijvoorbe... Lees meer

67278470
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,58 € 3,63 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze leuke Hollandse kettingen rood/wit/blauw/oranje zijn leuke accessoires om te dragen op koningsdag. Het is een simpele maar leuke oplossing als je bijvoorbeeld geen oranje aan wit doen. Dan heb je toch iets in de Nederlandse kleuren aan. Deze geweldige kettingen bestaat uit een set van 4 van elke kleur 1 ketting. 

Ook kan je deze kettingen leuk kado geven of als prijs geven bij de koningsdag spelletjes middag.

Productspecificatie Hollandse kettingen rood/wit/blauw/oranje

  • Kleur: rood/wit/blauw/oranje
  • Lengte: lang
  • Thema: Koningsdag en meer
  • Maat: one size
  • Kwaliteit: kunststof

Hollandse kettingen rood/wit/blauw/oranje dragen

Ook kun je deze Hollandse kettingen rood/wit/blauw/oranje dragen voor bijvoorbeeld Koningsdag maar ook voor het WK of andere feestdagen waarbij de Nederlandse kleuren terug komen. Hollandse kettingen rood/wit/blauw/oranje zijn mooie kettingen en als je ze alleen maar gebruikt voor Koningsdag kan je ze altijd nog een plekje geven in je kast en ze volgend jaar weer om doen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.