Hoed Fez Tommy Cooper

Hoed Fez Tommy Cooper

Hoed is een leuke heren accessoire dat valt onder de heren hoeden, deze hoed kun je dragen bij elke 1001 nacht outfit. Deze hoed heeft een rode kleur waardoor d... Lees meer

3727879
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hoed is een leuke heren accessoire dat valt onder de heren hoeden, deze hoed kun je dragen bij elke 1001 nacht outfit. Deze hoed heeft een rode kleur waardoor deze hoed helemaal past bij veldn thema's.

De hoed heeft een leuke detail die aan sluit op het Arabische thema.Deze hoed bestel je gemakkelijk en snel bij Partycorner.nl

Fez Hat Tommy Cooper

Deze Fez Hat stijl wordt onder anderen gedragen door de landen Noord-Afrika, Egypte, Tunesie en Marokko. De naam is afkomstig van de stad Fez in Marokko. Er zijn karmozijnrode bessen gebruikt om de hoed te kleuren.

De vorm van de Fez is een afgeknotte kegel in de kleur rood en is gemaakt van kilim stof. De fez is een onderdeel van de traditionele kleding van Cyprus en wordt nogsteeds gedragen door sommige Cyprioten.

De Britse komiek Tommy Cooper staat bekend om het dragen van de Fez.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.