Helium ballonnen cijfers 100 zilver

Helium ballonnen cijfers 100 zilver

103 cm helium ballonnen cijfers 100 zilver kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de 100 jarige jarige of een koraal jubileum. ... Lees meer

93134419
€16,95 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

103 cm helium ballonnen cijfers 100 zilver kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de 100 jarige jarige of een koraal jubileum.

PartyCorner heeft deze zilverkleurige 40 inch  opblaasbare cijfers en letters ook in diverse andere grootte en kleuren.

Als u folie ballonnen cijfers 100 kopen gaat, let er dan op dat het folie cijfer alleen met helium of alleen met lucht gevuld kan worden.

Alleen de letters en cijfer ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

De daarvoor bestemde helium tanks om de helium cijfer ballonnen zilver 100 te vullen zijn ook bestelbaar is in onze webshop.

Helium ballonnen cijfers 100 zilver bevestigen 

Bij de helium ballonnen cijfers 100 zilver bevestigen is het verstandig om ballon gewichtjes en lint te kopen

Hierdoor kunnen de cijfer ballonnen mee bevestigd worden en kunnen de folie cijfers niet weg vliegen.

Dit gaat als volgt:

 1. Vul de cijfer ballon met helium en knoop vervolgens het lint aan de daarvoor bestemde bevestiging punten onderaan de cijfer ballonnen.
 2. Bepaal de hoogte waar je de cijfers wil zien.
 3. Hieraan kunt je het ballon gewichtje aan het lint vast maken
 4. Bij het bevestigen van een cijfer ballon raden wij aan om twee ballon gewichtjes te gebruiken aan elk bevestigings- punt één ballon gewichtje( hierdoor draait de cijfer niet)
 5. Gebruik dezelfde lengte lint en voorkom het scheef hangen.
 6. Herhaal dit bij eventueel meerdere cijfer zodat ze op de zelfde hoogte zweven.

Cijfer ballonnen zoals de folie ballonnen cijfers 100

Cijfer ballonnen zoals de folie ballonnen cijfers 100 zijn opblaasbare cijfers van een hoogwaardige folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven.

In de kleinere ballonnen cijfers van 35 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben.

Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze folie ballonnen cijfers 100 ongeveer 8 dagen zweef garantie.

Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte. De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken bijvoorbeeld als een kind 100 jaar wordt of een tinnen jubileum.

Helium ballonnen cijfers 100 zilver

 • Vorm: Cijfer 100
 • Kleur: zilver
 • Aantal: per 2 (1 x 1 en 2 x 0)
 • Afmeting: 103 cm
 • Levering: Leeg of gevuld met helium
 • Opties: gewichtje en of helium
 • via pakket service

info bij het kopen van Helium folie cijfer ballonnen

 1. Als Helium folie cijfer ballonnen zilver 100 met helium zijn gevuld zet deze bij warmte uit en krimpen bij lage temperatuur.
 2. Indien je een zilver kleurige Cijfer Ballon 100 met helium in een warme omgeving verplaatst naar een koude omgeving verplaatst.
 3. Dan krimpt de helium hierdoor lijkt of de cijfer ballon lek is.
 4. Als je de folie ballonnen cijfers in een koele omgeving te veel met helium vult, en naar een te warmte omgeving overbrengt.
 5. Loopt je de kans dat de helium cijfer ballon knapt of scheurt.

Deze helium cijfer ballonnen zilver 100 worden gevuld met helium geleverd en kunnen derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »