Hawaii banner 'Aloha'

Hawaii banner 'Aloha'

Op zoek naar een leuke Hawaii banner of spandoek voor een Tropical party? Bij ons vind je een groot assortiment aan Hawaï artikelen voor een perfect themafeest,... Lees meer

1923267
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een leuke Hawaii banner of spandoek voor een Tropical party? Bij ons vind je een groot assortiment aan Hawaï artikelen voor een perfect themafeest, bijvoorbeeld Hawaii banner 'Aloha' is een leuke accessoire om jouw Hawaï feest groots aan te kondigen.

Polyester banner Aloha

Deze prachtige fleurige banner is ook geschikt om buiten te hangen zodat je laat weten aan de buurt van jouw Beach party of evenement dat er een Hawaï-feest is. Heb je een bredere banner nodig? Dan kun je er gewoon twee aan elkaar schakelen met bijvoorbeeld tyraps (kabelbinders).

Productspecificaties:

  • Materiaal: polyesterdoek (74 x 220cm.)
  • Kleurgebruik: Geel, Blauw, Groen, Rood, Roze en Oranje
  • Dit artikel is geen speelgoed
  • Niet bij open vuur houden
Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard en de koffie staat klaar!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.