Grote vlaggenlijn oranje 46x30 cm

Grote vlaggenlijn oranje 46x30 cm

Deze grote vlaggenlijn oranje met grotere plastic vlaggen zijn 46 lang en 30cm breed dat is bijna   2 X  zo groot als de normale vlaggenlijnen. De vlaggenlijn h... Lees meer

2251819
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,65 € 3,04 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze grote vlaggenlijn oranje met grotere plastic vlaggen zijn 46 lang en 30cm breed dat is bijna   2 X  zo groot als de normale vlaggenlijnen. De vlaggenlijn heeft 18 mega puntvlaggen op de lengte van 10 meter lang. Deze grote vlaggenlijn die je zeker moet hebben om de buurt WK of EK klaar te maken.

mega vlaggenlijnen oranje

Een mega vlaggenlijnen oranje om de aandacht van de hele buurt te trekken. Partycorner voor de meest unieke Nederlandse vlaggen voor de WK. Knoop de lengtes aan elkaar tot elke gewenste lengteen voor je het weet is de hele straat vol met deze mega vlaggenlijnen oranje. Let op! Bij afname van meerdere stuks worden de mega vlaggenlijnen het lucratiefst.

Prijs:    per stuk € 2.75

Vanaf 12 stuks: € 2.40

Vanaf 36 stuks: € 1.75

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.