Goedkope nep snor Fransman kopen

Goedkope nep snor Fransman kopen

Een Goedkope nep snor Fransman kopen? wij bieden een ruime collectie van meer dan 100 modellen nep snorren en baarden aan. Van kwalitatief hoogwaardige producte... Lees meer

50842886
€4,25 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Goedkope nep snor Fransman kopen? wij bieden een ruime collectie van meer dan 100 modellen nep snorren en baarden aan. Van kwalitatief hoogwaardige producten voor eenmalig gebruik tot snorren van theater kwaliteit die meerdere mailen gebruikt kunnen worden.

Kom snel deze van synthetisch haar Goedkope nep snor Fransman kopen.

Productspecificaties: goedkope nep snor Fransman

  • Materiaal: 100% synthetische haar
  • Voorzien: plak rand achterzijde
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zwart
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Professionele Goedkope nep snor Fransman

Deze professionele Goedkope nep snor Fransman van mooi synthetische haar is voorzien van een standaard plakrand aan de achterzijde van de nep snor. Is het thema feestje of je vermomming klaar dan gewoon deze goedkope nep snor Fransman van je gezicht verwijderen en weer opbergen voor de volgende keer.

Wil je er voor zorgen dat jouw snor goed blijft zitten? gebruik hiervoor de Mastix huidlijm speciaal gemaakt voor het vastmaken van nep haar. Mastix

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.