Gladiator kostuum

Gladiator kostuum

Dit historische Gladiator kostuum voor de heren is een compleet luxe pak. Dit Gladiator kostuum heeft een rijke uitstraling De geweldige Gladiator kostuum is le... Lees meer

5241180
€27,50 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit historische Gladiator kostuum voor de heren is een compleet luxe pak. Dit Gladiator kostuum heeft een rijke uitstraling De geweldige Gladiator kostuum is leverbaar in maat L bestaande uit een helm shirt met versierde schoudergedeelte rode cape en de rok. Romeinse gladiator kostuum . Inclusief arm stukken.De romeinse sandalen en zwaard zijn apart bestelbaar.

Productspecificatie:
  • Kleur: bruin
  • Helm goud kleurig met rode tooi
  • Cape: rood
  • Maat: L, 52/54
  • Bestaat uit: tuniek, cape, shirt, riem, armbanden

Gladiator kostuum heren

Deze Gladiator outfit heeft een echte historische uitstraling van een vechter. Om de toeschouwers tevreden te stellen in het oude Rome moet je volledig je best doen om het gevecht te winnen. Durf jij het gevecht aan te gaan met deze unieke Gladiator kostuum voor de echte vechters? Bestel dit kostuum voor de heren dan veilig en snel bij Partycorner.nl

Met de chique tuniek, de rode cape, ben jij een echte verschijning! Je hoeft niet bang te zijn dat één van jouw mede vechters het zelfde Gladiator kostuum zal hebben, onze kostuums zijn zeer uniek en bijna nergens verkrijgbaar.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.