Fop-shirt sexy marinier voor dames

Fop-shirt sexy marinier voor dames

Wij van PartyCorner zijn u altijd een stapje voor. Wij hebben namelijk het nieuwe Fop-shirt sexy marinier voor dames in ons assortiment opgenomen. In plaats van... Lees meer

18136958
Neem contact op voor de levertijd
€24,25 € 15,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wij van PartyCorner zijn u altijd een stapje voor. Wij hebben namelijk het nieuwe Fop-shirt sexy marinier voor dames in ons assortiment opgenomen. In plaats van het zoeken naar een geheel, compleet en spectaculair mariniers kostuum, draag je nu het Fop-shirt sexy marinier van PartyCorner.

Productspecificatie Fop-shirt sexy marinier voor dames:

  • Maat:
  • Materiaal:
  • Kleur:
  • Extra bij te bestellen:

Fop-shirt sexy marinier voor dames kopen

Het Fop-shirt sexy marinier voor dames, zoals de naam al zegt, is een 3D fop shirt waarbij het lijkt alsof je een geheel kostuum draagt, maar in werkelijkheid draag je eigenlijk een doodnormaal T-shirt met een sexy marinier erop afgebeeld. Ben jij opzoek naar iets makkelijks en vooral comfortabel? Dan is de Fop-shirt sexy marinier voor dames precies wat je zoekt. Bestel het Fop-shirt sexy marinier voor dames nu online of kom eens langs in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.