Effect latex kopen Vloeibare Latex Wit Effect Creme 30ml

Effect latex kopen Vloeibare Latex Wit Effect Creme 30ml

De Effect latex is een schmink van vloeibare latex die vooral gebruikt wordt bij het dikker maken van het gezicht en de nek door meerdere lagen aan te brengen. ... Lees meer

54523910
€ 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Effect latex is een schmink van vloeibare latex die vooral gebruikt wordt bij het dikker maken van het gezicht en de nek door meerdere lagen aan te brengen. Deze Effect latex word vaak in combinatie met andere latex gebruikt voor een totale metamorfose. Je transformeren tot een dikker persoon met een totaal ander gezichts patroon met deze vloeibare latex om totaal gezichts onbekend te zijn tijdens jouw vermomming.

Goedkope vloeibare Effect latex make up kopen.

Goedkope Effect latex kopen dat dikker is dan de andere latex en wordt gebruikt om meerdere lagen vet na te maken voor het effect van een dikkere versie van jezelf te creëren. En bijvoordbeel grotere open wonden tussen de lagen te maken.

Dit zijn geen wond decoraties maar vloeibare Effect latex waarmee je ineens je hele gezicht kan veranderen.

Vloeibare Latex Wit Effect Creme 30ml

Waarom kostbare Liquid Vloeibare Latex Wit Effect Creme kopen als het veel goedkoper kan. Onze goedkope Effect latex bespaart je geld en geknoei met kwastjes en spaanders.

Productspecificatie: Effect latex

  •     Product: Vloeibare latex
  •     Details: te gebruiken tijdens gezicht vermomming

Vloeibare Effect latex kan niet zonder Halloween schmink.

Wil jij liquid latex kopen om jouw uiterlaat aan te passen tijdens een vermomming, koop dan deze Effect latex van PartyCorner waarmee het schminken bijna vanzelf gaat. Breng deze vloeibare latex aan op je huid en laat verder je fantasie maar los bij het creëren van jouw vermomming.Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.