Duivelpruik met hoorntjes

Duivelpruik met hoorntjes

Zwarte duivelpruik met hoorntjes en krullen voor Dames die niet voor de duivel zijn Deze zwarte lange pruik met krullen tot over de schouders dragend is van syn... Lees meer

18990154
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte duivelpruik met hoorntjes en krullen voor Dames die niet voor de duivel zijn Deze zwarte lange pruik met krullen tot over de schouders dragend is van synthetische haar waar de knal rode hoorntjes in zijn verwerkt. Wil jij er eens anders uit zien op de Halloween walks in Amsterdam kies dan voor deze zwarte pruik met hoorntjes.

Productspecificaties:Duivelpruik met hoorntjes

  •  Synthetische pruik
  •  One size
  •  Lichte krullenpruik
  •  Kleur: zwart met rode hoorntjes
  •  Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •  Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar

Een zwarte pruik met duivel hoorntjes

Voor de  geheimzinnige duivel lady hebben wij een geweldige zwarte pruik met duivel hoorntjes. Deze duivel lange pruik met een lichte slag van golvend haar en vurige rode hoorntjes steken gevaarlijk in de lucht. Deze pruik heeft synthetisch haar door middel van rekbare kap past iedereen deze Duivel pruik met hoorntjes.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.