Draagbare Ballonnenpomp met tas

Draagbare Ballonnenpomp met tas

Deze Draagbare Ballonnenpomp met tas heeft 1 blaas uitgangen en is er geschikt voor om 2 ballonnen gelijk matig tegelijk op te kunnen blazen. Deze snelle pomp b... Lees meer

96180741
€299,95 € 224,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Draagbare Ballonnenpomp met tas heeft 1 blaas uitgangen en is er geschikt voor om 2 ballonnen gelijk matig tegelijk op te kunnen blazen. Deze snelle pomp blaast in een aantal seconde twee ballonnen in de exact zelfde maat op. Hierdoor kunt je een CLUSTER van 2 ballonnen direct knopen en erg snel een feest versieren.

De Draagbare Ballonnenpomp met tas is het perfecte Professionele opblaas apparatuur.

De timer dient als middel om iedere gewenste maat van ballonnen goed en gelijkmatig te kunnen opblazen. Deze machine is tevens voorzien van een schakelaar om deze op de timer functie aan of uit te zetten.

De Draagbare Ballonnenpomp met tas heeft een drukknop aan de bovenzijde en een voet pedaal die als accessoires is meegeleverd waarmee u de ballonnenpomp machine activeert.

Dit is de Perfecte ballonnen pomp voor het maken van ballon decoraties zoals ballonnen bogen en ballonnen pilaren. En ook wordt deze Draagbare Ballonnenpomp met tas aangeboden tegen een zeer gunstige aanschafprijs.

indien je eerst eens met de Draagbare Ballonnenpomp met tas wil werken ben je van harte welkom in onze winkel in Zaandam waar je de ballonnenpomp of andere Elektrische ballonnen pompen kunt proberen. 

Ook zijn er online tutorials te vinden over het werken met deze pomp:
https://www.youtube.com/watch?v=WHRly5X1p7o

Lagenda 260 Fresh Air Balloon Inflator is een essentiële tool voor de decorateur!

De Lagenda B260 is een professionele machine die twee ballonnen tegelijkertijd opblaast en grootbrengt. Deze pomp is snel en de meest gebruikte ballonpomp geworden voor veel van de beste ballonkunstenaars ter wereld. De pomp is ontworpen om 160 / 260 / 360 Modelleerballonnen +5 inch latex ballonnen. 

Mogelijkheden van Draagbare Ballonnenpomp met tas.

Enkele van onze favoriete functies van de Ballonnenpomp zijn:

  • Het kan worden geactiveerd door een eenvoudige knop
  • U kunt de ballonnen "vrijvorm" opblazen
  • Het heeft een always-on ventilator die voorkomt dat de machine oververhit raakt bij het opblazen van honderden en honderden ballonnen achter elkaar
  • Het werkt snel!
  • Het is een degelijk gebouwde metalen machine
  • Het komt met draagtas

Wij bieden deze en nog meer professionele ballonnenpompen aan bij Partycorner. Mochten er nog vragen zijn over deze producten dan ontvangen wij deze graag. U kunt het best telefonisch +31(0)75-7572620 contact opnemen of per mail via ks@partycorner.nl een vraag over de pomp stellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »