Disco broek paars

Disco broek paars

Ga jij de dansvloer op met deze unieke Disco broek paars. Met deze broek breng jij de jaren 70 gelijk terug bij jou thema feest. Iets wat veel terug komt bij de... Lees meer

23947532
€20,95 € 14,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij de dansvloer op met deze unieke Disco broek paars. Met deze broek breng jij de jaren 70 gelijk terug bij jou thema feest. Iets wat veel terug komt bij de jaren 70 is de wijde pijpen aan de onder kant. Deze Disco broek paars voor dames is een stretch broek en sluit de broek mooi af op je heupen.

Productspecificatie: Disco broek paars

  • Kleur: Paars
  • Maat: Medium
  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Soort: Flare broek
  • Thema: disco

Disco broek paars

Op zoek naar een leuke outfit voor jou Disco feest? PartyCorner heeft iedereen leuke disco kleding in zijn of haar smaak en kleur zoals de Disco broek paars. Combineer onze disco kleding met leuke accessoire om een leuke outfit te creëren. Kom een kijkje nemen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om de Disco broek paars te bekijken en natuurlijk te passen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.