Decoratie spiralen baby girl

Decoratie spiralen baby girl

Decoratie spiralen baby girl is een geboorte versiering zoals deze drie vrolijk ronddraaiende rotorspiralen als geboorte versiering voor een jongen in de baby b... Lees meer

1274616
Binnenkort leverbaar
€3,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Decoratie spiralen baby girl is een geboorte versiering zoals deze drie vrolijk ronddraaiende rotorspiralen als geboorte versiering voor een jongen in de baby blauwe kleur met ronddraaiende Decoratie spiralen baby girl met daaraan een rompertje een eendje en een vrolijk kijkende wolkje.

Tip:Hang deze hangdecoraties eens aan 4 met helium gevulde ballonnen aan elkaar geknoopt in de kamer met daaronder de geboorte versiering. leuk verspreid of juist als setje bij elkaar. Let op: helium gevulde latex ballonnen hebben een stijgtijd van ongveer 12 uur.

Decoratie spiralen geboorte meisje

Decoratie spiralen geboorte jongen Decoratiespiralen heeft een baby blauwe  kleur en worden verkocht per 3 ass. in ëen verpakking verkocht Decoratiespiralen kun je goed gebruiken om iedereen te laten zien dat de kleine jongen is geboren

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.