Darth vader masker

Darth vader masker

Het Darth vader masker  van de schurk vind je nergens zo goedkoop. Met dit masker speel jij de hoofdrol op jouw Halloween feest. het masker is leuk te combinere... Lees meer

55327892
€ 12,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Darth vader masker  van de schurk vind je nergens zo goedkoop. Met dit masker speel jij de hoofdrol op jouw Halloween feest. het masker is leuk te combineren met andere artikelen bij PartyCorner zoals een zwarte cape.

Productspecificatie: Darth vader masker

  •     Kleur: zwart
  •     Masker: kunststof
  •     leeftijd: 1voor kinderen zowel als volwassenen

Darth vader masker online bij PartyCorner.

Het Darth vader masker  geeft je de mogelijkheid om eens de schurk te spelen. Veel kostuums zijn gebaseerd op superhelden en vaak de goeie characters maar het is ook wel eens leuk om de andere kant van de strijd te spelen. Bekijk onze vele andere accessoires op onze PartyCorner web winkel of bezoek onze winkel in Zaandam. Waar je ook dit Jason masker kunt kopen.

Het darth vader masker combineren.

Bij PartyCorner verkopen wij ook meer losse artikelen die te combineren zijn met dit masker zoals een zwarte cape, zwarte handschoenen of een lightsaber jouw outfit compleet te maken.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.