Dames Venetiaanse Oogmasker met veren

Dames Venetiaanse Oogmasker met veren

Dames Venetiaanse Oogmasker met veren voor de vrouw met stijl verkopen wij dit elegante dames Venetiaanse Oogmasker met veren voor het carnaval, gemaskerd bal o... Lees meer

51414203
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames Venetiaanse Oogmasker met veren voor de vrouw met stijl verkopen wij dit elegante dames Venetiaanse Oogmasker met veren voor het carnaval, gemaskerd bal of spannend thema feestje. pailletten glitters, zwarte en witte veren en niet van echt te onderscheiden elegant zwarte edelsteen maken het zwart /witte dames Venetiaanse Oogmasker met veren is iets speciaals.

Dames Venetiaanse Oogmasker met veren voor die een elegant dames oogmasker willen kopen voor een mysterieuze gemaskerde bal. Ladies zorgen dat haar sexy outfit compleet is maar wel incognito verschijnen met dit dames Venetiaanse Oogmasker met veren..

Productspecificatie: Dames Venetiaanse Oogmasker met veren

  • Kleuren: zoals op foto
  • Bestelbaar in: maat one size fis all
  • Materiaal: hard kunststof
  • Leeftijd advies:vanaf 14 jaar

Dames Venetiaanse Oogmasker met veren kopen

Dit Venetiaans oogmasker is gemaakt van voorgevormd hard kunststof met aan beide zijde een band zodat deze voor iedereen in de juiste maat is. Ook rond de ogen van dit gezicht masker zijn pailletten aangebracht die de contouren van je ogen benadrukken. De spannende roze en zwarte kleur combinatie maken dit dames Venetiaanse Oogmasker met veren stijlvol en compleet.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.