Dames piratenpak online kopen

Dames piratenpak online kopen

Een aparte maar toch unieke dames piratenpak waarmee je de zeven zeeën kunt roven. Partycorner heeft alleen maar unieke en kleurrijke piraten verkleed kleding v... Lees meer

61171148
€34,95 € 28,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een aparte maar toch unieke dames piratenpak waarmee je de zeven zeeën kunt roven. Partycorner heeft alleen maar unieke en kleurrijke piraten verkleed kleding voor de beste kwaliteit en de gekste prijzen! Het dames piratenpak bestaat uit een Broek, shirt een hoed en een riem is van 100% Polyester en is Hand wasbaar. bestelbaar in 3 maten.

Product specificaties dames piratenpak

  • Kleur: Zwart/rood en wit en  (zie afbeelding)
  • ​Materiaal: 100% Polyester
  • ​Maten: XS/S, M/L en XL, ook verkijgbaar in XXL
  • ​Inclusief: hoed en broek en shirt
  • ​Exclusief: laarzen en ooglapje

Accessoires maken het dames piratenpak compleet

Het dames piratenpak kunt je nog veel leuker maken door er een aparte piraten pruik of zwaard en laarzen en ooglapje bij te bestellen. Al deze accessoires maken het dames piratenpak compleet.

De zeven zeeën is een mooie benaming voor alle zeeën en oceanen van de wereld. Zeerover, boekanier, kaper, piraat en piraterij zijn begrippen die sinds mensenheugenis hebben bestaan. Piraterij kan ook worden gepleegd tegen een schip, vliegtuig, persoon of bezit buiten de jurisdictie van enige staat.

Het eeuwenoude verschijnsel van de piraterij hoort nog steeds bij de huidige internationale zeescheepvaart. Piraterij betekent het roven van goederen of het ontvoeren van mensen in verband met losgeldvordering of slavenhandel. De oorsprong van de piraterij valt samen met het begin van de scheepvaart. Met het opkomen van de overzeese handelsvaart en het bijbehorende waarde transport breidde piraterij zich snel uit.

De meest gekste, tofste, mooiste, schitterende en unieke kostuums zoals het dames piratenpak vind je online bij Partycorner.nl. Ook onze accessoires lijn, pruiken collectie en nog veel meer kun je bij ons voor de beste kwaliteiten kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.