Dames disco broek zwart

Dames disco broek zwart

Ga jij de dansvloer op met deze unieke Dames disco broek zwart. De broek is een flarebroek wat betekent dat het wijde pijpen heeft aan de onderkant. De dames di... Lees meer

42658758
€20,95 € 14,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij de dansvloer op met deze unieke Dames disco broek zwart. De broek is een flarebroek wat betekent dat het wijde pijpen heeft aan de onderkant. De dames disco broek zwart is een stretch broek. Ga naar het disco feestje in stijl met deze Dames disco broek zwart!

Productspecificatie: Dames disco broek zwart

  • Kleur: zwart
  • Maat: Medium / large
  • Materiaal: 100%  synthetisch
  • Soort: Flare broek
  • Thema: disco

Dames disco broek zwart kopen

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Dames disco broek zwart combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel ons leuke Dames disco broek zwart online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.