Dalmatier pak

Dalmatier pak

Dit Dalmatiërs pak is zo uit de film weggelopen en bij PartyCorner in haar dierenpakken collectie opgenomen. Het wit met zwarte vlekken pluche Dalmatier kostuum... Lees meer

9736877
€31,95 € 25,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Dalmatiërs pak is zo uit de film weggelopen en bij PartyCorner in haar dierenpakken collectie opgenomen. Het wit met zwarte vlekken pluche Dalmatier kostuum is nu online bestelbaar of via onze winkel in Zaandam.

Dalmatië pak kopen

Kom onze Dalmatiërs pak kopen in onze online winkel waar het hele dierenrijk is vertegenwoordigd. Voor volwassenen en kinderen hebben wij velen dierenkostuums. Het Dalmatier pak is leverbaar in de maximaal lengte maat van 1,40 dat is ± 7 tot 10 jaar. 

productspecificatie Dalmatiërs pak:

  • Dalmatier kostuum pluche bestaat uit: jumpsuit
  • Materiaal: 100% polyester pluche
  • Kleur: wit met zwarte vlekken
  • Kinder maat 1,40 cm 7 tot 10 jaar.
  • Onderhoud: hand wassen, niet strijken, bleken of centrifugeren!

Dalmatie carnavals kostuum

Wil jij als een grote groep naar het carnaval kies dan voor ons Dalmatië carnavals kostuum zo kan je met 101 Dalmatiës voorop in de polonaise mee lopen. Willen jullie als grote groep roedel honden allemaal in een Dalmatië carnavals kostuum vraag dan om onze speciale korting van dit Dalmatier dieren pak.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.