Crêpe papieren slinger zilver

Crêpe papieren slinger zilver

Draaiguirlande zilver kleurig is een brandvertragende slinger voor wand en plafond versieringen, makkelijk op de juiste maat te maken. Ons crêpe papieren slinge... Lees meer

9321575
€10,00 € 6,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draaiguirlande zilver kleurig is een brandvertragende slinger voor wand en plafond versieringen, makkelijk op de juiste maat te maken. Ons crêpe papieren slinger zilver is als beste getest, zie test rapport. De crêpe papieren slinger zilver van 24 meter lang en 8,5 cm breed is ideaal voor grote doeleinden zoals huwelijken en jubilea. Deze crêpe slinger zilver is bovendien in nog 15 andere kleuren bestelbaar.

Tip: Bewaar de verpakking van de Brandvertragende crêpe slinger marine blauw goed, zodat deze bij controle aan de brandweer kan worden overhandigd. Deze draaiguirlande slinger van crêpe papier is brandvertragend, geschikt voor de professionele gebruik.

Productspecificatie:

  • lengte: 24 meter
  • 4 laags crepe papier
  • Niet water bestendig

Crepeguirlande zilver

Crepeguirlande zilver is een zilver kleurige crêpe papier slinger die ook gebruikt kan worden bij een verfraaiing van een Een 25 jarig huwelijk ook wel vaak zilveren bruiloft genoemd Deze zilver kleurige slinger van crêpe papier is brandveilig. hiervoor hebben wij speciale 24 m crêpe guirlandes geschikt gemaakt voor het professionele gebruik. Deze hebben wel het keurmerk brandvertragend. Voor grotere aantallen crêpe slingers kun je vragen naar de beschikbaarheid.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.