Cowboyhoed Stro Bull

Cowboyhoed Stro Bull

1x Cowboyhoed Stro Bull is één maat en past iedereen. Howdy partner! Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowbo... Lees meer

621575
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1x Cowboyhoed Stro Bull is één maat en past iedereen.

Howdy partner! Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cowboyhoed is veel meer dan alleen een leuk hoofddeksel waarmee je op een cowboy kunt lijken, het beschermd je ogen tegen de felle zon!

Cowboy hoeden of cowgirl hoeden zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Een cowboy hoed maakt uw outfit compleet voor uw wilde westen feest. Diverse soorten, maten en kleuren Cowboy en Cowgirl hoeden verkrijgbaar, ook de Cowboyhoed Stro Bull.

Bij een online bestelling kunt u met zekerheid binnen 7 dagen van uw pakket genieten. Is dit pakket niet naar wens? Geen probleem! Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid om deze dan binnen 7 dagen te retouneren. Uitzonderingen kunnen altijd worden gemaakt in overleg.

Accessoires of aanverwante producten voor Cowboyhoed Stro Bull kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Cowboyhoed Stro Bull besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.