Cowboyhoed Stro Arizona

Cowboyhoed Stro Arizona

Deze mooie Cowboyhoed Stro Arizona is geheel gemaakt van stro en is speciaal ingekocht voor het wilde westen thema, dit is een van de populairste gegeven thema ... Lees meer

621576
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze mooie Cowboyhoed Stro Arizona is geheel gemaakt van stro en is speciaal ingekocht voor het wilde westen thema, dit is een van de populairste gegeven thema feesten. Deze hoed geeft een leuke naturel cowboy look die je leuk samen kan met een westernblouse of andere cowboy kleding. De Cowboyhoed Stro Arizona heeft een one size en past iedereen.

Cowboyhoed Stro Arizona Productspecificatie 

  • Kleur:naturel
  • Leverbaar vanaf:Direct
  • Maat: one size
  • Materiaal: stro
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Cowboyhoed Stro Arizona kopen

Cowboyhoed Stro Arizona kopen. Partycorner.nl heeft een groot assortiment cowboyhoeden in diverse kleuren en varianten. Ook hebben wij nog vele andere cowboy accessoire die je leuk kunt matchen met deze Cowboyhoed, zoals een western blouse, pistool of een geheel Cowboy kostuum. Met de Cowboy Stro Arizona heb je gegarandeerd een leuk feestje.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.