Clownspak Jimbo

Clownspak Jimbo

Clownspak Jimbo is een luxe clowns pak. Wil jij als clown gaan goochelen bestel dan online dit 4 delige jimbo Clownspak, deze is in 3 maten leverbaar. Kan je ni... Lees meer

10187037
€25,25 € 16,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Clownspak Jimbo is een luxe clowns pak. Wil jij als clown gaan goochelen bestel dan online dit 4 delige jimbo Clownspak, deze is in 3 maten leverbaar. Kan je niet goochelen dan stop je het konijn gewoon in je jumpsuit, ruimte genoeg!

specificaties: Clownspak Jimbo

  • Bestaat uit: jumpsuit met hoepel, hoed, en vestje met stropdas.
  • Maat indicatie: 4-6 jaar,7-9 jaar en 10-12 jaar
  • Brandvertragend!
  • 100% polyester
  • Exclusief: schoenen en pruik

Clowns pak wassen

Het Clowns pak wassen? Let op niet strijken, bleken of centrifugeren! Wil je een ander clowns pak uitproberen kom dan gerust eens naar onze winkel in Zaandam, de koffie of limonade staat klaar! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Clownspak kopen

Een clownsneus en een paar prachtige clownsschoenen dan bent jij klaar voor je optredens in het circus. Geen optredens als clown maar wil je naar het carnaval toe, dan zou snel ik dit Clownspak kopen want voor je het weet zijn ze op.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.