Clowns masker Twisted

Clowns masker Twisted

Clown kostuums, Clowns masker Twisted is gemaakt van: 100% natuurlijke latex, in de maat one size. Dit clowns masker Twisted bedekt allen de voorzijde van je ge... Lees meer

1276825
€29,95 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Clown kostuums, Clowns masker Twisted is gemaakt van: 100% natuurlijke latex, in de maat one size. Dit clowns masker Twisted bedekt allen de voorzijde van je gezicht en wordt door een elastieken band op zijn plaats gehouden. koop dit rubber clowns masker online en maak je clown outfit compleet.

Dit unieke latex Clowns masker Twisted biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design.

Productspecificatie: Clowns masker Twisted

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals op foto
  • Min leeftijd 14 jaar

Latex Clowns masker Twisted

Het ene latex clown masker is niet het andere horror clown masker. Alleen hier bij PartyCorner vind je de beste horror clown maskers. Kijk eens goed naar de Clowns masker Twisted, denk eraan dat dit clowns masker niet geschikt is voor kinderen en ze zijn dan ook niet bedoelt om deze Horror clown maskers te vertonen aan kinderen.

 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.