Circus paard eenhoorn

Circus paard eenhoorn

Laat de eenhoorn los met dit Circus paard standaard kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval, Toppers 2018 Pretty in P... Lees meer

60866330
€58,95 € 38,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat de eenhoorn los met dit Circus paard standaard kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval, Toppers 2018 Pretty in Pink circus edition of andere verkleed gelegenheid. Met dit Circus paard standaard kostuum zal je do show stelen, het lijkt namelijk net alsof deze magische eenhoorn jou op z'n schouders draagt.

Dit Carry me eenhoorn kostuum is in een standaard maat beschikbaar die bij de meeste mensen past en is gemaakt van 100% polyester. Er is ook een luxe versie van dit kostuum beschikbaar die meer gedetailleerd en afgewerkt is. Combineer dit Circus paard standaard kostuum ook met leuke accessoires en maak jouw unieke Topper kostuum.

Circus paard eenhoorn

Productspecificaties

  • ​Kleur: Wit met roze (zie afbeelding)
  • Maat: One size
  • Bevat: Eenhoorn kostuum
  • Exclusief: Shirt
  • Materiaal: 100% Polyester

Circus paard eenhoorn Kopen

​Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals deze Circus paard eenhoorn die gebruikt kan worden voor een circus act, maar wij hebben ook een groot assortiment aan leuke kleding en outfits van andere thema's. denk hierbij bijvoorbeeld aan Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Circus paard eenhoorn online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.