Chinese Hoed Wong

Chinese Hoed Wong

Zoek jij een geschikte hoed, geheel volgens de Chinese stijl? Wij hebben de ideale Chinese hoed die veel voorkomt in China. Wil jij een hoedje opzet... Lees meer

620069
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek jij een geschikte hoed, geheel volgens de Chinese stijl? Wij hebben de ideale Chinese hoed die veel voorkomt in China. Wil jij een hoedje opzetten tijdens een verkleedfeest, het carnaval of een ander leuk feest? Maak dan een keuze uit een van ons geweldige hoedjes, waaronder dit Chinese hoedje Wong dat typisch Chinees is. Ga verkleed als Chinees met dit Chinese hoedje Wong.

Productspecificaties: Chinese hoed Wong

  • One size fils all
  • Kleur: donker geel
  • Geschikte leeftijd groep vanaf 14 jaar

Chinese hoed Wong

Bij PartyCorner vind je voor elk feestje wel een bijpassende hoed. Welk themafeest je ook hebt, je vindt de leukste hoeden bij PartyCorner. Want behalve de Chinese hoed Wong, hebben wij nog veel meer geweldige feesthoeden in ons assortiment. Wil je je verkleden als Chinees? Dan maakt ons Chinese hoed Wong al het verschil!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.