Carry me Pinguin kostuum

Carry me Pinguin kostuum

Laat de penguin in jezelf los met dit Carry me Pinguin kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere verkleed gel... Lees meer

61758245
€69,95 € 59,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat de penguin in jezelf los met dit Carry me Pinguin kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Met dit Carry me Pinguin kostuum zal je de show stelen, het lijkt namelijk net alsof de penguin jou op zijn schouders draagt. Dit Carry me penguin kostuum is in een standaard maat beschikbaar die bij de meeste mensen past en is gemaakt van 100% polyester. Combineer dit Carry me Pinguin kostuum ook met leuke accessoires en maak jouw unieke kostuum compleet.

Bekijk ook de bijbehorende video door op de "Bekijk video" Knop te drukken.

Productspecificaties: Carry me Pinguin kostuum

  • ​Kleur: verschillende (zie afbeelding)
  • Maat: One size
  • Bevat: penguin kostuum
  • Exclusief: T-shirt
  • Materiaal: 100% Polyester

Carry me Pinguin kostuum online Kopen.

Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals dit Carry me Pinguin kostuum dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Carry me Pinguin kostuum online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.