Carry me aap kostuum

Carry me aap kostuum

Laat de aap in jezelf los met dit Carry me aap kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere verkleed gelegenheid... Lees meer

61759118
€69,95 € 59,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat de aap in jezelf los met dit Carry me aap kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Met dit Carry me aap kostuum zal je de show stelen, het lijkt namelijk net alsof de aap jou op zijn schouders draagt. Dit Carry me aap kostuum is in een standaard maat beschikbaar die bij de meeste mensen past en is gemaakt van 100% polyester. Combineer dit Carry me aap kostuum ook met leuke accessoires en maak jouw unieke kostuum compleet.

Bekijk ook de bijbehorende video door op de "Bekijk video" Knop te drukken.

Productspecificaties: Carry me aap kostuum

  • ​Kleur: verschillende (zie afbeelding)
  • Maat: One size
  • Bevat: aap kostuum
  • Exclusief: T-shirt
  • Materiaal: 100% Polyester

Carry me aap kostuum online Kopen.

​Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals dit Carry me aap kostuum dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Carry me aap kostuum online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.