Cape regenboog

Cape regenboog

Rainbow cape als een prachtige regenboog cape met de kleuren van vrijheid uitstraling voor zowel de dames als de heren. In de 6 kleuren van rood , oranje , gee... Lees meer

14883282
€44,95 € 34,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Rainbow cape als een prachtige regenboog cape met de kleuren van vrijheid uitstraling voor zowel de dames als de heren. In de 6 kleuren van rood , oranje , geel , groen , blauw , indigo en violet de regenboog ben jij klaar voor de gay parade waar ook ter wereld. Met een voorsluiting aan de voorzijde van de cape ben je snel klaar voor je regenboog party! Rainbow cape regenboog geeft je een kleurrijke uitstraling waarvan iedereeen de uitstraling weet. Rainbow cape regenboog is simpel maar opvallend.

Productspecificatie cape regenboog:
  • Kleur: regenboog gekleurd
  • Maat: one size
  • Materiaal: satijn
  • Lengte: tot aan de knieën

Regenboog cape voor de gaypride en EuroPride 2016

Regenboog cape voor de gaypride is een gekleurde cape met de gemiddelde lengte tot aan de knieën. regenboog cape draag je naar elk feestje, zelf voor het Carnaval is de Rainbow cape regenboog een aanwinst. Bestel de Rainbow cape regenboog nu online bij PartyCorner of kom eens langs in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.