Can can western kleding

Can can western kleding

Can can western kleding bestaat uit een rood/zwarte jurk, een diadeem en een bijpassend halsband en is leverbaar in de maten:36/38 en 40/42. Deze sexy can can j... Lees meer

5401197
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€44,98 € 29,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Can can western kleding bestaat uit een rood/zwarte jurk, een diadeem en een bijpassend halsband en is leverbaar in de maten:36/38 en 40/42. Deze sexy can can jurk kan door elke dame gedragen worden. Wil je een hele andere look dan je dagelijkse stijl?

Bestel dan deze Can can western kleding saloon jurk online of kom deze kopen in onze winkel in Zaandam.

Can can western kleding

productspecificaties:

  • Kleur: zie foto
  • Materiaal:100% kunstvezel
  • Maat:36/38 en 40/42
  • Leverbaar binnen 1 tot 3 werkdagen

Can can western kleding saloon jurk

Met deze Can can western kleding saloon jurk kun je heerlijk line dansen. De can can jurken werden vaak als lokdans gebruikt in nachtclubs. Voor een uitdagende blik en look is deze can can jurk ideaal voor jou!

Hoewel de can can kledij uit Algerije komt, is de kelding geinspireerd op de rokweelde van de Spaanse danseressen. Heerlijk bewegen op de maat van de muziek met deze Can can western kleding saloon jurk.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.