Zwart buideltasje Dames kopen

Zwart buideltasje Dames kopen

Dit leuke zwarte buideltasje voor dames kan je mooi combineren met outfits en accessoires, bovendien is deze ook in andere kleuren verkrijgbaar. Zodat je e... Lees meer

57364859
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit leuke zwarte buideltasje voor dames kan je mooi combineren met outfits en accessoires, bovendien is deze ook in andere kleuren verkrijgbaar. Zodat je een perfecte passend buideltasje bij je outfit kan dragen, en je spulletjes stijlvol kan opbergen en meenemen.

Product specificaties zwart buideltasje Dames

  • Kleur: Zwart
  • Stof: 100% velours de panne

zwart buideltasje Dames kopen​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​Bij Partycorner ben je aan het goede adres voor leuke feest en verkleed kleding en accessoires, bijvoorbeeld dit leuke zwarte buideltasje voor dames. Deze artikelen zijn allemaal online te bestellen bij Partycorner, u kunt ook het zwarte buideltasje ​komen ​​​​​​bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.