Bruine Tiroler hoedje

Bruine Tiroler hoedje

Dit bruine Tiroler hoedje is het model jagers hoedje wat jij zoekt. Dit voorgevormde model jagers hoedje ook wel Tiroler hoed genoemd is geschikt voor volwassen... Lees meer

38099345
€6,00 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit bruine Tiroler hoedje is het model jagers hoedje wat jij zoekt. Dit voorgevormde model jagers hoedje ook wel Tiroler hoed genoemd is geschikt voor volwassenen. Hetzelfde model is ook als Tirolerhoed Zillertal in het groen leverbaar. Kijk bij PartyCorner voor een uitgebreid assortiment aan Oktoberfestkleding en accessoires.

Produktinformatie: bruine Tiroler hoedje
  • Materiaal: velvet
  • Kleur: bruin
  • Voorzien van: veertjes en bruin koord
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Oktoberfest hoed kopen

Heren, let op! Jetzt geht's loss. Het grote Beierse spektakel gaat beginnen. Kermis en grote tenten staan klaar. De muziek speelt en jij bent erbij. Wil jij een oktober hoed kopen ga dan naar PartyCporner.nl en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment kleding en accessoires. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.