Bruine pruik kopen

Bruine pruik kopen

Deze mooie Bruine pruik zal je goed staan tijdens leuke thema feesten, de pruik is gemaakt van Synthetisch haar. Deze prachtige pruik is bruin van kleur en valt... Lees meer

76182077
€11,50 € 7,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze mooie Bruine pruik zal je goed staan tijdens leuke thema feesten, de pruik is gemaakt van Synthetisch haar. Deze prachtige pruik is bruin van kleur en valt lang zoals je op de foto kunt zien. De Bruine pruik heeft een mooie pony en een beetje golvend haar. De Bruine pruik is alleen bestelbaar in de maat one size.

Productspecificatie: Bruine pruik

  • Kleur: Bruin
  • Maat: One size
  • Materiaal: Synthetisch haar

Bruine pruik online kopen

Het is heel gemakkelijk om de Bruine pruik online te kopen maar ook kan je deze gerust komen bekijken in onze winkel in Zaandam. Wij hebben een grote winkel en webshop met vele artikelen zodat u een leuk kostuum kunt uitkiezen in uw smaak en compleet kan maken met diverse accessoire waaronder natuurlijk de Bruine pruik.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.