Bruine dames grafdelver hoed

Bruine dames grafdelver hoed

Bruine dames grafdelver hoed is voorzien van gehavende bruine linnen waar de muizen uit vandaan kruipen Het model Amazone hoed is bekleed met bruine linnen stof... Lees meer

53063840
€9,75 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bruine dames grafdelver hoed is voorzien van gehavende bruine linnen waar de muizen uit vandaan kruipen Het model Amazone hoed is bekleed met bruine linnen stof, wat iets extra's geeft aan de hoed. Deze bruine dames grafdelver hoed is geschikt voor een Halloween, horror of andere thema feest. Met de dames grafdelver hoed pas jij precies bij zombies en geesten en straal jij griezeligheid uit.

Productspecificaties bruine dames grafdelver hoed

  • Stof: satijn
  • Maat: One size
  • Kleur: Weergeven op de afbeelding
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Bruine dames grafdelver hoed en andere Griezel accessoires in diversen kleuren.

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende Griezel kleding en accessoires voor de bruine dames grafdelver hoed en wat al niet meer in onze Halloween collectie 2017. 

In de grootste feestwinkel van Noord-Holland kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze Halloween bruine dames dodenbegraver hoed kopen kan om een  huiveringwekkende look te krijgen. 

Indien u twijfelt over de bruine dames grafdragers hoed staan wij u graag te hulp via de chat/telefoon of email.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.